2015-10-22 06:00

2015-10-22 06:00

Mindre köttpå tallriken

Mer närproducerat och ekologiskt

Mer fokus på matens kvalitet och mer närproducerat, ekologiskt och rättvismärkt. Mer vegetariskt och mindre kött på tallriken, men det kött som serveras ska vara svenskt. Det är några riktlinjer för den kommunala maten i Hjo, som kommunstyrelsen har ställt sig bakom.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto