2015-10-27 06:00

2015-10-27 06:00

Projekt som blivit flera miljoner dyrare

Tvingas skjuta till extra trots rekordinvesteringar

Trots att Hjo kommun investerar som aldrig förr tenderar pengarna att inte räcka till. Bara i år hamnar tilläggsanslagen på över 10 miljoner kronor utöver budget. Då är varken Kulturkvarteret eller hamnen färdigbyggda. Lägg därtill höjt anslag på drygt 10 miljoner till Parks ombyggnad jämfört med ursprungskalkylen.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto