2015-11-04 06:00

2015-11-04 06:00

Nostalgi och julstämning

UTSTÄLLNING: Samarbete mellan Geiden och HT

KONST. Att fånga en stämning med penslar och färg är ingen lätt sak. Det är en konst som Bengt Geidenmark behärskar vare sig det gäller grådis, natthimmel, sommarlängtan eller att julen står för dörren. Att hans bilder talar till betraktaren visade det stora intresset från allmänheten när utställningen med Geidens julbilder invigdes i helgen.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto