2015-12-02 06:00

2015-12-02 06:00

Actionpark vid G-hallen för skate, inline och bmx

GULDKROKSOMRÅDET: Så ska skateparken utformas

Turerna har varit många kring placeringen, men nu verkar det som att Hjo ska få en actionpark på Guldkroksområdet. En konsult har tagit fram ett förslag på utformning av betongparken och kommunen begär in anbud på arbetena som är tänkt börja till våren och vara färdiga till semestern nästa år.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto