2015-12-03 06:00

2015-12-03 06:00

En väg in för alla vikarier

VÅRD OCH OMSORG: Central vikarieförmedling införs

Nu ska timvikarier inom kommunen få ett bättre stöd och först ut är de inom vård- och omsorg. Alla vikarier anställs på resurs- och biståndsenheten och samlas då under ett och samma tak. Bättre introduktion, utbildning och uppföljning samt flera arbetstimmar för den som så vill, är de resultat förvaltningen vill uppnå.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto