2016-02-10 06:00

2016-02-10 06:00

Fler flyktingplatser

VALLGÅRDEN: Flyttar kontor till industriområdet

Förläggning. Hjo kommun bereder fler platser åt ensamkommande flyktingbarn på Vallgården och låter andra verksamheter flytta till nya lokaler. Sedan i förra veckan huserar vikarieförmedlingen samt resurs- och biståndsenheten i kontorslokaler som tillhör Elektrobyrån, tidigare Kihlbergs kontorsdel, på industriområdet.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto