14 mar 2016 06:00

14 mar 2016 07:49

Therese Eriksson – årets kvinnliga företagare

HJO

Therese Eriksson uppvaktades på kvinnodagen när Mofalla Centerkvinnor utsett henne till årets kvinnliga företagare.

På den internationella kvinnodagen den 8 mars passar Centerkvinnor runt om i landet på att uppmärksamma kvinnlig företagare. Sedan flera år tillbaka har detta blivit en tradition i Hjo, att Mofalla Centerkvinnor utser en lämplig pristagare i trakten.

Detta gjordes även i år, då Therese Eriksson hyllades med diplom och tårta.

Therese Eriksson driver företaget Farmphoto i Furulund Svebråta utanför Hjo sedan 2011. Det handlar först och främst om fotografering av bland annat familjer, djur och bröllop samt att hon har olika fotouppdrag för olika företag. Hon skriver även artiklar och ägnar sig även åt försäljning av olika produkter.

Till vardags jobbar Therese Eriksson som ladugårdsförman på Kårtorp lantbruk utanför Tibro.

I år deltar hon på Hjo konstrunda i pingst med sina alster.

På den internationella kvinnodagen den 8 mars passar Centerkvinnor runt om i landet på att uppmärksamma kvinnlig företagare. Sedan flera år tillbaka har detta blivit en tradition i Hjo, att Mofalla Centerkvinnor utser en lämplig pristagare i trakten.

Detta gjordes även i år, då Therese Eriksson hyllades med diplom och tårta.

Therese Eriksson driver företaget Farmphoto i Furulund Svebråta utanför Hjo sedan 2011. Det handlar först och främst om fotografering av bland annat familjer, djur och bröllop samt att hon har olika fotouppdrag för olika företag. Hon skriver även artiklar och ägnar sig även åt försäljning av olika produkter.

Till vardags jobbar Therese Eriksson som ladugårdsförman på Kårtorp lantbruk utanför Tibro.

I år deltar hon på Hjo konstrunda i pingst med sina alster.