2016-04-28 06:00

2016-04-28 06:00

Digitala tekniken har tagit steget in i klassrummet

SKOLAN: Eleverna har sina "böcker" i datorn

Den digitala tekniken har tagit steget in i klassrummet och den har kommit för att stanna. På högstadiet vid Guldkroksskolan i Hjo har varje elev sin egen dator. Sjuorna har Chromebooks där allt skolarbete finns tillgängligt via olika molntjänster, vilket gör att allt finns tillgängligt för elever och lärare oavsett plats och tid.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto