10 jun 2016 11:10

10 jun 2016 11:10

Guldkroksskolan åk 7–8

SKOLAVSLUTNING 2016

Efter 178 skoldagar, 936 lektioner och 756 raster avslutade sjuor och åttor på Guldkroksskolan läsåret i Hjo kyrka.

Tillförordnade rektor Josefine Wester hade botaniserat i skolåret med hjälp av siffror och kunde också konstatera att det är ett långt sommarlov som väntar för eleverna som är inne på sluttampen av grundskolan. Klara Alexandersson, piano, Evald Jönsson, fiol, och Paula Junttilla, sång, svarade för årets musik- och sånginsats och drog ner högljudda applåder. Församlingspedagog Anna Jepsen talade om betyg innan eleverna fick ta emot de samma utanför kyrkan.

Tillförordnade rektor Josefine Wester hade botaniserat i skolåret med hjälp av siffror och kunde också konstatera att det är ett långt sommarlov som väntar för eleverna som är inne på sluttampen av grundskolan. Klara Alexandersson, piano, Evald Jönsson, fiol, och Paula Junttilla, sång, svarade för årets musik- och sånginsats och drog ner högljudda applåder. Församlingspedagog Anna Jepsen talade om betyg innan eleverna fick ta emot de samma utanför kyrkan.