10 jun 2016 06:00

10 jun 2016 06:00

Guldkroksskolan Bläckfisken

SKOLAVSLUTNING 2016

Innan eleverna på Bläckfisken fick gå på sommarlov var det avslutning i Hjo kyrka.

Där sjöng och dansade bland annat årskurs två och tre till låtar från filmen Mio min Mio och även de andra klasserna stod för framträdanden inför fullt hus.

Rektor Anna Malmeling Marklund talade samt att församlingspedagog Anna Jepsen inspirerade ungdomarna till att njuta av lång ledighet. Givetvis stämde också samtliga in i Den blomstertid nu kommer och Idas sommarvisa. Därefter fick eleverna till slut sommarlov.

Där sjöng och dansade bland annat årskurs två och tre till låtar från filmen Mio min Mio och även de andra klasserna stod för framträdanden inför fullt hus.

Rektor Anna Malmeling Marklund talade samt att församlingspedagog Anna Jepsen inspirerade ungdomarna till att njuta av lång ledighet. Givetvis stämde också samtliga in i Den blomstertid nu kommer och Idas sommarvisa. Därefter fick eleverna till slut sommarlov.