10 jun 2016 06:00

10 jun 2016 06:00

Guldkroksskolan Duvan

SKOLAVSLUTNING 2016

I en fullsatt Hjo kyrka tågade eleverna från Duvan in i lokalen för att avsluta sitt läsår.

Inledningsvis bjöds det på tal från rektor Hans Engvall som pratade om ord som börjar på s och hör ihop med sommar.

Skolavslutningen hade temasånger och eleverna hade verkligen tänkt till. Flera klasser hade gjort omskrivningar av kända låtar. Ett exempel på det var när 5d sjöng Vi ska få vårt sommarlov till tonerna av One Directions History. Slutligen stämde hela kyrkan in i Idas sommarvisa och det var startskottet till en efterlängtad ledighet.

Inledningsvis bjöds det på tal från rektor Hans Engvall som pratade om ord som börjar på s och hör ihop med sommar.

Skolavslutningen hade temasånger och eleverna hade verkligen tänkt till. Flera klasser hade gjort omskrivningar av kända låtar. Ett exempel på det var när 5d sjöng Vi ska få vårt sommarlov till tonerna av One Directions History. Slutligen stämde hela kyrkan in i Idas sommarvisa och det var startskottet till en efterlängtad ledighet.