10 jun 2016 11:10

10 jun 2016 11:17

Hammarnskolan

SKOLAVSLUTNING 2016

Om sommar, guld och gröna skogar sjöng sexorna, tillsammans med fyror och femmor, när de avslutade sina år på Hammarnskolan. Rektor Eva Uvesten uppmanade eleverna att tro på sig själva innan hon överlämnade var sin ros till avgångseleverna som börjar på Guldkrokskolan till hösten.

Församlingspedagog Anna Jepsen kunde konstatera att Hammarn är en sjungande skola efter att de yngsta bjudit på ett riktigt sommarpotpurri, tvåor och treor sjungit Taubes Sjösala vals och Nu grönskar det till musik av Johan Sebastian Bach.

Efter Idas sommarvisa utbrast alla elever i ”Sommarlov” innan de gav sig ut på grönbete.

Församlingspedagog Anna Jepsen kunde konstatera att Hammarn är en sjungande skola efter att de yngsta bjudit på ett riktigt sommarpotpurri, tvåor och treor sjungit Taubes Sjösala vals och Nu grönskar det till musik av Johan Sebastian Bach.

Efter Idas sommarvisa utbrast alla elever i ”Sommarlov” innan de gav sig ut på grönbete.