10 jun 2016 06:00

10 jun 2016 06:00

Korsberga skola

SKOLAVSLUTNING

Korsberga skola avslutade läsåret på skolgården i ett strålande solsken.

Det blev en avslutning med stort inslag av sång och musik. Efter Den blomstertid nu kommer avlöste klasserna av varandra. Först ut var Månen (F–1) som sjöng om ”Den vilda ballongen” viftande med sina blåa ballonger. Solen (åk 2–3) sjöng ”Mitt sommarlov” innan kulturskolans band äntrade scenen. 4–5:or bjöd på History innan avgångseleverna i sexan sjöng Ain't no saint. Rektor Hans Engvall talade om sommaren och som final stämde alla in i Idas sommarvisa.

Det blev en avslutning med stort inslag av sång och musik. Efter Den blomstertid nu kommer avlöste klasserna av varandra. Först ut var Månen (F–1) som sjöng om ”Den vilda ballongen” viftande med sina blåa ballonger. Solen (åk 2–3) sjöng ”Mitt sommarlov” innan kulturskolans band äntrade scenen. 4–5:or bjöd på History innan avgångseleverna i sexan sjöng Ain't no saint. Rektor Hans Engvall talade om sommaren och som final stämde alla in i Idas sommarvisa.