04 aug 2016 06:00

04 aug 2016 06:00

Peter från Hjo vann miljonvinst

VINSTCHECK

Nu har Peter Bergh från Hjo fått ta emot den efterlängtade vinstchecken på en miljon kronor.

Det var i slutet av maj Peter Bergh fick ett överraskande besked han sent kommer att glömma. När han hämtade posten den dagen hittade han ett brev från Drömreselotteriet.

– Jag tänkte att det var reklam eller någon räkning. Men när jag öppnade brevet stod det att jag hade vunnit en miljon kronor. Det var helt otroligt. Jag gick direkt och berättade för min fru som trodde att jag ljög. Det lät för bra för att vara sant. Sonen trodde inte heller på mig, säger Peter Bergh.

Den nyblivna miljonären har redan många planer för vinsten.

– Vi gick direkt och betalade av huslånet. Och näst på tur står badrummet som ska renoveras. Det blir kanske även en resa framöver. Men vi har inte bestämt någon destination än.

Drömreselotteriet, Kombilotteriet och Motorlotteriet utgör tillsammans ett av Sveriges största prenumerationslotterier.

Det var i slutet av maj Peter Bergh fick ett överraskande besked han sent kommer att glömma. När han hämtade posten den dagen hittade han ett brev från Drömreselotteriet.

– Jag tänkte att det var reklam eller någon räkning. Men när jag öppnade brevet stod det att jag hade vunnit en miljon kronor. Det var helt otroligt. Jag gick direkt och berättade för min fru som trodde att jag ljög. Det lät för bra för att vara sant. Sonen trodde inte heller på mig, säger Peter Bergh.

Den nyblivna miljonären har redan många planer för vinsten.

– Vi gick direkt och betalade av huslånet. Och näst på tur står badrummet som ska renoveras. Det blir kanske även en resa framöver. Men vi har inte bestämt någon destination än.

Drömreselotteriet, Kombilotteriet och Motorlotteriet utgör tillsammans ett av Sveriges största prenumerationslotterier.