11 aug 2016 15:20

11 aug 2016 15:20

Bröt upp altandörrar

HJO: Inbrott i två villor i Blikstorp

Två villainbrott på Storegårdsvägen har anmälts till polisen.

Det var under natten mellan onsdag och torsdag som tjuvar bröt sig in i två villor på Storgårdsvägen i Blikstorp utanför Hjo. Inbrotten har troligen skett vid ungefär samma tid på natten och har gått till på liknande sätt. Tjuven, eller tjuvarna, har krossat en ruta i altandörren och gått in i husen. Vad som är stulet är ännu inte känt för polisen.

Det var under natten mellan onsdag och torsdag som tjuvar bröt sig in i två villor på Storgårdsvägen i Blikstorp utanför Hjo. Inbrotten har troligen skett vid ungefär samma tid på natten och har gått till på liknande sätt. Tjuven, eller tjuvarna, har krossat en ruta i altandörren och gått in i husen. Vad som är stulet är ännu inte känt för polisen.