11 aug 2016 15:15

11 aug 2016 17:20

Hagelskur och åsknedslag

AUGUSTIVÄDER

Vid lunchtid i går torsdag drog en hagelskur med åska in över Hjo stad.

På Bågvägen slog blixten ned i en villa, men turligt nog tog det sig inte och räddningstjänsten kunde återvända till stationen. Vattnet från hagelskuren forsade på gatorna och det blev halt på gator och trottoarer. Augustivädret har inte varit sig likt i år och under den gånga veckan fick vi uppleva den kallaste augustidagen på över hundra år. Bilden är tagen utanför tidningshuset på Sjögatan i Hjo

På Bågvägen slog blixten ned i en villa, men turligt nog tog det sig inte och räddningstjänsten kunde återvända till stationen. Vattnet från hagelskuren forsade på gatorna och det blev halt på gator och trottoarer. Augustivädret har inte varit sig likt i år och under den gånga veckan fick vi uppleva den kallaste augustidagen på över hundra år. Bilden är tagen utanför tidningshuset på Sjögatan i Hjo