06 jan 2017 14:02

08 jan 2017 13:41

Kvinna hittad död – misstänkt mord

DÖDSFALL

En kvinna har hittats död i en bostad i Hjo. Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt mord.

Det bekräftar polisens presstalesperson Tommy Nyman för SLA.

Polisen larmades till adressen klockan 18.12 på torsdagskvällen. I bostaden fanns då den döda kvinnan.

– Vi kan inte utesluta att ett brott har begåtts och har därför inlett en förundersökning om mord. Då kan vi genomföra alla de åtgärder vi behöver, säger Nyman.

Under torsdagen genomförde polis dörrknackning i det aktuella bostadsområdet som ligger i en stadsdel i Hjo. Bostaden spärrades av för teknisk undersökning. Rättmedicinsk undersökning och obduktion av kroppen kommer att genomföras.

Enligt Tommy Nyman finns inga frihetsberövade personer på fredagseftermiddagen och ingen misstänkt person. Han har inga uppgifter om att andra personer befunnit sig i bostaden i samband med att kroppen hittades.

Vad gör ni under fredagen?

– Vi sammanställer de uppgifter vi har från platsen. Vi är klara på platsen och går vidare med att analysera de uppgifter vi har. Vi avvaktar också besked från obduktionen som kommer att komma under veckan.

Det bekräftar polisens presstalesperson Tommy Nyman för SLA.

Polisen larmades till adressen klockan 18.12 på torsdagskvällen. I bostaden fanns då den döda kvinnan.

– Vi kan inte utesluta att ett brott har begåtts och har därför inlett en förundersökning om mord. Då kan vi genomföra alla de åtgärder vi behöver, säger Nyman.

Under torsdagen genomförde polis dörrknackning i det aktuella bostadsområdet som ligger i en stadsdel i Hjo. Bostaden spärrades av för teknisk undersökning. Rättmedicinsk undersökning och obduktion av kroppen kommer att genomföras.

Enligt Tommy Nyman finns inga frihetsberövade personer på fredagseftermiddagen och ingen misstänkt person. Han har inga uppgifter om att andra personer befunnit sig i bostaden i samband med att kroppen hittades.

Vad gör ni under fredagen?

– Vi sammanställer de uppgifter vi har från platsen. Vi är klara på platsen och går vidare med att analysera de uppgifter vi har. Vi avvaktar också besked från obduktionen som kommer att komma under veckan.