2017-09-14 06:00

2017-09-14 06:00

Gå och cykla för bättre trafikmiljö

TRAFIKANTVECKAN: Utvidgat gångfartsområde på lördag

Hjo medverkar i den europeiska trafikantveckan för tredje gången med start nu på fredag. Kampanjen lyfter fram andra sätt att förflytta sig än att ta bilen och årets slogan är ”Tänk framåt – res tillsammans!”. På lördag utvidgas gångsfartsområdet runt Stora torget så att man kan gå och cykla där bilarna annars kör.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto