2017-10-06 06:00

2017-10-06 06:00

Mindre mängd papper sätter spår i ekonomin

INSAMLING: Cykelklubben trampar på trots sämre ekonomi

Medlemmarna i Hjo Velocipedklubb har hämtat Hjobornas papper vid deras portar och grindar i hela kommunen under 42 år. Inkomsterna från insamlingen är bas i klubbens ekonomi.– Bland annat är ungdomsverksamheten byggd på pengar från detta. Men nu ställer allt färre ut sina tidningar vilket satt spår, konstaterar Ulf Rudberg, ordförande i klubben.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto