13 jun 2015 16:01

13 jun 2015 16:01

Polisen vädjar till media: Lämna familjen i fred

Polisen skriver så här i sin sammfattning från presskonferensen:

Kommenderingsledningen vädjar till media att lämna familjen i fred. Familjen framför via polisens pressmöte att de inte vill ha några massmediala kontakter och återkommer själva om de önskar kontakt med media.

Kommenderingschefen Helena Trolläng riktar ett stort tack till alla personal som deltagit och deltar i arbetet med detta ärende. Hon tackar alla samverkande organisationer och särskilt Missing People för ett mycket gott sammarbete som lett fram till en lösning av Lisa Holms försvinnande.

 

Polisen skriver så här i sin sammfattning från presskonferensen:

Kommenderingsledningen vädjar till media att lämna familjen i fred. Familjen framför via polisens pressmöte att de inte vill ha några massmediala kontakter och återkommer själva om de önskar kontakt med media.

Kommenderingschefen Helena Trolläng riktar ett stort tack till alla personal som deltagit och deltar i arbetet med detta ärende. Hon tackar alla samverkande organisationer och särskilt Missing People för ett mycket gott sammarbete som lett fram till en lösning av Lisa Holms försvinnande.