26 mar 2016 11:27

26 mar 2016 11:28

Strålman borta med benfraktur

ISHOCKEY

Tampa Bays Anton Strålman, från Tibro, fick en fraktur på sitt vänstra ben i 7–4-segern mot New York Islanders och blir borta på obestämd tid.

Strålman blockerade ett skott framför det egna målet i boxplay och såg ut att trassla ihop sig med Islanders Anders Lee. Svenskens vänstra fot fastnade under honom själv i en konstig vinkel innan spelet stoppades vid 07.32 i första perioden. Strålman fick hjälpas av isen av vårdpersonal.

Matchen började bra för New York Islanders med ett första mål i åttonde minuten, men det blev enda gången laget var i ledning. I trettonde minuten av första perioden satte Tampa Bay två mål på nio sekunder och sedan gick laget inte att stoppa.

I slutet av andra perioden var ställningen ändå tre lika i matchen men i tredje perioden drog Tampa Bay iväg med fyra mål mot Islanders enda. Svenske Victor Hedman satte sitt sjunde mål för säsongen, matchens sista, när 1.25 återstod.

Tampa Bays Anton Strålman skadade sig under matchen mot New York Islanders.

Här finns ett klipp som visar när Strålman skadar sig.

Mike Carlson/AP/TT

Strålman blockerade ett skott framför det egna målet i boxplay och såg ut att trassla ihop sig med Islanders Anders Lee. Svenskens vänstra fot fastnade under honom själv i en konstig vinkel innan spelet stoppades vid 07.32 i första perioden. Strålman fick hjälpas av isen av vårdpersonal.

Matchen började bra för New York Islanders med ett första mål i åttonde minuten, men det blev enda gången laget var i ledning. I trettonde minuten av första perioden satte Tampa Bay två mål på nio sekunder och sedan gick laget inte att stoppa.

I slutet av andra perioden var ställningen ändå tre lika i matchen men i tredje perioden drog Tampa Bay iväg med fyra mål mot Islanders enda. Svenske Victor Hedman satte sitt sjunde mål för säsongen, matchens sista, när 1.25 återstod.

Tampa Bays Anton Strålman skadade sig under matchen mot New York Islanders.

Här finns ett klipp som visar när Strålman skadar sig.

Mike Carlson/AP/TT