20 jun 2016 21:30

20 jun 2016 22:11

Brand i uthus

HOVA

(UPPDATERAD) Räddningstjänsten fick rycka ut på en brand i ett uthus vid 21-tiden på måndagen.

Branden bröt av okänd anledning ut i ett uthus i Råglanda norr om Lyrestad.

Uthuset stod cirka 20 meter från ett boningshus, men räddningstjänsten kunde släcka ner branden och det spred sig inte till boningshuset eller den närliggande skogen. Även en husvagn som stod parkerad i närheten ska ha klarat sig.

Ingen människa ska ha skadats i samband med händelsen.

Branden bröt av okänd anledning ut i ett uthus i Råglanda norr om Lyrestad.

Uthuset stod cirka 20 meter från ett boningshus, men räddningstjänsten kunde släcka ner branden och det spred sig inte till boningshuset eller den närliggande skogen. Även en husvagn som stod parkerad i närheten ska ha klarat sig.

Ingen människa ska ha skadats i samband med händelsen.