23 jul 2016 10:46

23 jul 2016 10:49

Stal sin egen bil

POLIS

En 46-årig man åtalas för att ha stulit sin egen bil. Ägaren ska ha stulit bilen från polisens förvar i Mariestad.

Detta uppger P4 Skaraborg. För drygt en månad sedan stoppades en 46-årig man i Tidan, han körde då utan körkort. Bilen togs i beslag och fördes till polisens förvar i Mariestad. Några veckor efter händelsen ska mannen ha brutit sig in i förvaret och stulit bilen. Två dagar senare stoppades bilen i Allingsås men med en annan förare bakom ratten, även denne utan körkort.

Det visar sig då att den 46-årige mannen sålt bilen vidare efter han stulit den .

Mannen, som bor i Töreboda, har erkänt brottet som rubriceras som egenmäktigt förfarande.

Detta uppger P4 Skaraborg. För drygt en månad sedan stoppades en 46-årig man i Tidan, han körde då utan körkort. Bilen togs i beslag och fördes till polisens förvar i Mariestad. Några veckor efter händelsen ska mannen ha brutit sig in i förvaret och stulit bilen. Två dagar senare stoppades bilen i Allingsås men med en annan förare bakom ratten, även denne utan körkort.

Det visar sig då att den 46-årige mannen sålt bilen vidare efter han stulit den .

Mannen, som bor i Töreboda, har erkänt brottet som rubriceras som egenmäktigt förfarande.