30 dec 2013 10:50

23 jan 2015 15:36

Juldagsmorgon på Haganäset

Många som bor på Haganäset har under sin aktiva tid haft den goda vanan att på juldagsmorgonen besöka julottan i någon av våra kyrkor. När nu krafterna avtagit så kommer julottan traditionsenligt till Haganäset, för att alla skall får tillfälle att uppleva en gammaldags julotta i samlingssalen. Staffan Claar med hustru Gunnel, musikanter och vänner från Mölltorps missionsförsamling fanns med detta år. De bjöd på julevangeliet, musik och julens psalmer, där alla fick möjligheten att sjunga med. Glädjen var stor i Haganäsets samlingssal, hos alla som fick mötas, denna sköna juldagsmorgon till julotta.

Många som bor på Haganäset har under sin aktiva tid haft den goda vanan att på juldagsmorgonen besöka julottan i någon av våra kyrkor. När nu krafterna avtagit så kommer julottan traditionsenligt till Haganäset, för att alla skall får tillfälle att uppleva en gammaldags julotta i samlingssalen. Staffan Claar med hustru Gunnel, musikanter och vänner från Mölltorps missionsförsamling fanns med detta år. De bjöd på julevangeliet, musik och julens psalmer, där alla fick möjligheten att sjunga med. Glädjen var stor i Haganäsets samlingssal, hos alla som fick mötas, denna sköna juldagsmorgon till julotta.

  • Lennart Strömberg