14 jan 2014 16:22

23 jan 2015 15:37

Full fart i pulkabacken

– Äntligen snö, tycker barnen som tog fram sina pulkor och gav sig ut i backen för att prova föret. Det gick fort nedför och att de hade roligt var inget att ta miste på. Det gav ork och energi till att även ta sig tillbaka upp för backen igen och igen.

Dagbarnvårdarna har en lokal vid SOK Träffs klubbstuga där de träffas regelbundet för gemensamma aktiviteter. Där har de närhet både till pulkabacken och till skogen.

– Äntligen snö, tycker barnen som tog fram sina pulkor och gav sig ut i backen för att prova föret. Det gick fort nedför och att de hade roligt var inget att ta miste på. Det gav ork och energi till att även ta sig tillbaka upp för backen igen och igen.

Dagbarnvårdarna har en lokal vid SOK Träffs klubbstuga där de träffas regelbundet för gemensamma aktiviteter. Där har de närhet både till pulkabacken och till skogen.