19 feb 2014 13:46

23 jan 2015 15:39

Avslutning för sim och lek

Sim och lek för fyra till sex åringar har haft avslutning i Molidens lilla simbassäng.

Mycket plask och skoj präglade avslutningen när barnen fick möjligheter att visa upp sina färdigheter för mamma och pappa, syskon och ett antal mor- och farföräldrar. Kunde de sedan skvätta lite vatten på dem så var det extra roligt.

– Sim och lek syftar i första hand till vattenvana med leken som förtecken men även lite simkunskap, informerade simlärare Mats Tivander som tillsammans med Henrik Ramhöj har hållit i trådarna.

– Men inte minst skall det vara roligt att få vara i vattnen, menade Mats Tivander.

Att barnen avslutningsvis blev jagade av hajen Mats visade tydligt att de har fått en hel del vattenvana där många var mer under än över vattnet. De sju barnen i sim och lek har träffats tio gånger och kan enligt Mats Tivander ta några simtag på riktigt, om än med flythjälp.

Avslutningsvis var det utdelning av diplom och till barnens förtjusning även glass.

Mycket plask och skoj präglade avslutningen när barnen fick möjligheter att visa upp sina färdigheter för mamma och pappa, syskon och ett antal mor- och farföräldrar. Kunde de sedan skvätta lite vatten på dem så var det extra roligt.

– Sim och lek syftar i första hand till vattenvana med leken som förtecken men även lite simkunskap, informerade simlärare Mats Tivander som tillsammans med Henrik Ramhöj har hållit i trådarna.

– Men inte minst skall det vara roligt att få vara i vattnen, menade Mats Tivander.

Att barnen avslutningsvis blev jagade av hajen Mats visade tydligt att de har fått en hel del vattenvana där många var mer under än över vattnet. De sju barnen i sim och lek har träffats tio gånger och kan enligt Mats Tivander ta några simtag på riktigt, om än med flythjälp.

Avslutningsvis var det utdelning av diplom och till barnens förtjusning även glass.

  • Stig-H Brehag