27 feb 2014 16:27

23 jan 2015 15:39

Spökhistoria för barn

Ett slitet teatersällskap berättar historien om lilla spöket Laban för sin publik. Men de blir minst lika rädda själva av den spökliga berättelsen.

Förväntansfulla bänkade sig fem- och sexåringarna för att se teaterföreställningen i Strandskolans gymnastiksal. Med mycket sång och musik får de ta del av historien om det lilla spöket Laban som bor i källaren på slottet Gomorron Sol. En föreställning som lockade till skratt och kanske var den också lite spännande.

Föreställningen framfördes av Boulevardteatern från Stockholm.

Ett slitet teatersällskap berättar historien om lilla spöket Laban för sin publik. Men de blir minst lika rädda själva av den spökliga berättelsen.

Förväntansfulla bänkade sig fem- och sexåringarna för att se teaterföreställningen i Strandskolans gymnastiksal. Med mycket sång och musik får de ta del av historien om det lilla spöket Laban som bor i källaren på slottet Gomorron Sol. En föreställning som lockade till skratt och kanske var den också lite spännande.

Föreställningen framfördes av Boulevardteatern från Stockholm.