10 mar 2014 06:00

23 jan 2015 15:39

Centern har sina kandidater klara

Centerpartiet har fastställt sin fullmäktigelista. En lista som innehåller 23 namn och som toppas av Kjell Sjölund.

Kommunalrådet kandiderar till ytterligare en mandatperiod.

– Jag står till partiets förfogande. Varje parti har en kommunalrådskandidat och det är upp till väljarna att avgöra. Det här valet blir en utvärdering av mandatperioden och det arbete som vi har gjort. Det ska bli spännande att se hur det går, säger Kjell Sjölund (C).

Catarina Davidsson är andre person på listan och följs av Anders Lundgren, Mimmi Bengtsson, Joakim Carlsson och Anita Eliasson.

– Jag tycker att vi fått ihop en bra lista, tyvärr hade vi alla hoppats på fler kvinnor men det har inte gått. Det är bara i toppen som vi har kunnat varva varannan.

Åke Eriksson som har varit med länge kandiderar inte i år och det är några nya på listan som Jarl Karlsson, Mats Mellbom, Enar Andersson, Göran Torstensson och Klas Karlsson. Övriga är Per Olof Andersson, Berit Ekstedt Gustafsson, Gunnar Lindberg, Åke Andersson, Bengt Nilsson, Mats Jansson, Jan Erik Engqvist, Tobias Lille, Gun-Britt Nilsson, Sven Erik Ferm, Per Jansson och Mattias Gustafsson.

Kommunalrådet kandiderar till ytterligare en mandatperiod.

– Jag står till partiets förfogande. Varje parti har en kommunalrådskandidat och det är upp till väljarna att avgöra. Det här valet blir en utvärdering av mandatperioden och det arbete som vi har gjort. Det ska bli spännande att se hur det går, säger Kjell Sjölund (C).

Catarina Davidsson är andre person på listan och följs av Anders Lundgren, Mimmi Bengtsson, Joakim Carlsson och Anita Eliasson.

– Jag tycker att vi fått ihop en bra lista, tyvärr hade vi alla hoppats på fler kvinnor men det har inte gått. Det är bara i toppen som vi har kunnat varva varannan.

Åke Eriksson som har varit med länge kandiderar inte i år och det är några nya på listan som Jarl Karlsson, Mats Mellbom, Enar Andersson, Göran Torstensson och Klas Karlsson. Övriga är Per Olof Andersson, Berit Ekstedt Gustafsson, Gunnar Lindberg, Åke Andersson, Bengt Nilsson, Mats Jansson, Jan Erik Engqvist, Tobias Lille, Gun-Britt Nilsson, Sven Erik Ferm, Per Jansson och Mattias Gustafsson.

  • Anneli Malm