17 mar 2014 13:44

23 jan 2015 15:40

Godnatt min skatt

Ett 60-tal förväntansfulla barn mellan två och fyra år hade bänkat sig för att se teatern Godnatt min skatt. En föreställning där agerandet stod i fokus och där replikerna var få. Barnen hade inga problem med att följa med i spelet som handlade om hur svårt det kan vara att komma till ro och somna på kvällen. Något som väl alla barn kan identifiera sig med och som lockade till många skratt.

Föreställningen gavs av Teater Tre från Stockholm och för evenemanget stod Biblioteket, Familjecentralen, Folkhälsorådet, Svenska Kyrkan och Riksteaterföreningen i Karlsborg.

Ett 60-tal förväntansfulla barn mellan två och fyra år hade bänkat sig för att se teatern Godnatt min skatt. En föreställning där agerandet stod i fokus och där replikerna var få. Barnen hade inga problem med att följa med i spelet som handlade om hur svårt det kan vara att komma till ro och somna på kvällen. Något som väl alla barn kan identifiera sig med och som lockade till många skratt.

Föreställningen gavs av Teater Tre från Stockholm och för evenemanget stod Biblioteket, Familjecentralen, Folkhälsorådet, Svenska Kyrkan och Riksteaterföreningen i Karlsborg.

  • Anneli Malm