26 mar 2014 14:45

23 jan 2015 15:40

Glada toner i Svanvik

En söndagskväll i månaden är det samling i Svanviks missionshus som fylls av besökare sång och musik

Denna kväll var det besök av gruppen ”Glada toner” från frälsningsarmén i Skara, som bjöd på ett väl mixat program med sånger från den kristna sångskatten. Kvällen inleddes med sången Som en härlig gudomskälla vilket blev något av temat för samlingen där källan med det levande vattnet fick en fin presentation. De komma från Öst och Väst fanns också med liksom räck mej din hand, vi har samma väg att gå och flera sånger där publiken hela tiden fanns med. Inde mindre än fyra musikanter fanns med och stöttade sånggruppen där dragspelstonerna dominerade. En fin kväll där gruppen delade med sig av livsberättelser från det goda livet och ett antal coacher från skolans värld presenterades.

Denna kväll var det besök av gruppen ”Glada toner” från frälsningsarmén i Skara, som bjöd på ett väl mixat program med sånger från den kristna sångskatten. Kvällen inleddes med sången Som en härlig gudomskälla vilket blev något av temat för samlingen där källan med det levande vattnet fick en fin presentation. De komma från Öst och Väst fanns också med liksom räck mej din hand, vi har samma väg att gå och flera sånger där publiken hela tiden fanns med. Inde mindre än fyra musikanter fanns med och stöttade sånggruppen där dragspelstonerna dominerade. En fin kväll där gruppen delade med sig av livsberättelser från det goda livet och ett antal coacher från skolans värld presenterades.

  • Lennart Strömberg