04 apr 2014 12:05

23 jan 2015 15:41

Dumpat skräp

En tillsynes välstädad återvinningsstation på framsidan visade sig ha en helt annan baksida. I torsdags morse upptäckte boende i området att någon eller några, väl dolt bakom containrarna på återvinningsstationen i Forsvik, ställt ett stort antal kartonger fyllda med skräp och där fanns även en tjock-tv och en tv-bänk bland annat. Saker som inte hör hemma på en återvinningsstation utan ska lämnas på återvinningscentralen i Karlsborg.

En tillsynes välstädad återvinningsstation på framsidan visade sig ha en helt annan baksida. I torsdags morse upptäckte boende i området att någon eller några, väl dolt bakom containrarna på återvinningsstationen i Forsvik, ställt ett stort antal kartonger fyllda med skräp och där fanns även en tjock-tv och en tv-bänk bland annat. Saker som inte hör hemma på en återvinningsstation utan ska lämnas på återvinningscentralen i Karlsborg.