12 maj 2014 14:44

23 jan 2015 15:44

M/S Diana på premiärtur

Tidigt på fredagsmorgonen var det årets premiärtur för passagerarfartyget M/S Diana, som på sin resa från Göteborg till Stockholm passerade Forsviks sluss.

Det var inte utan att det regnade när M/S Diana välkomnades till slussen vid Forsvik med blommor och sång. Denna gång var det en extratur utöver den ordinarie turlistan för sommaren, med många passagerare. Utöver sångerna och ett ord med på resan samt välsignelsen, passade Gert Kindbom och kapten Albert på att dela en god historia med varandra, denna trevliga premiärtur vid Forsviks sluss. Som första fartyg på den ordinarie sommarturlistan kommer M/S Juno att passera Forsvik den 1 juni. Juno som i år firar 140-års jubileum som passagerarfartyg, en verklig pärla i lyxutförande, som kan beundras på sina turer utmed Göta kanal denna sommar.

Det var inte utan att det regnade när M/S Diana välkomnades till slussen vid Forsvik med blommor och sång. Denna gång var det en extratur utöver den ordinarie turlistan för sommaren, med många passagerare. Utöver sångerna och ett ord med på resan samt välsignelsen, passade Gert Kindbom och kapten Albert på att dela en god historia med varandra, denna trevliga premiärtur vid Forsviks sluss. Som första fartyg på den ordinarie sommarturlistan kommer M/S Juno att passera Forsvik den 1 juni. Juno som i år firar 140-års jubileum som passagerarfartyg, en verklig pärla i lyxutförande, som kan beundras på sina turer utmed Göta kanal denna sommar.

  • Lennart Strömberg