12 jun 2014 17:40

23 jan 2015 15:45

Skolavslutning Carl Johanskolan

Med fanbärare i spetsen tågade högstadieeleverna vid Carl Johanskolan till idrottshallen Moliden där de höll sin avslutningsceremoni. Musikaliska elever bjöd på ett varierande program och framförde låtar som A Beautiful Day, Starlight och Breakeven. Rektor Henrik Franzén höll tal och fick eleverna att lova att inte somna medan han talade. Rotary delade ut ett stipendium till två av avgångseleverna och psalmen Den blomster tid nu kommer avslutade firandet på Moliden.

Årskurs sju och åtta tog sedan ett välförtjänt sommarlov medan avgångseleverna fortsatte firandet på skolan.

Med fanbärare i spetsen tågade högstadieeleverna vid Carl Johanskolan till idrottshallen Moliden där de höll sin avslutningsceremoni. Musikaliska elever bjöd på ett varierande program och framförde låtar som A Beautiful Day, Starlight och Breakeven. Rektor Henrik Franzén höll tal och fick eleverna att lova att inte somna medan han talade. Rotary delade ut ett stipendium till två av avgångseleverna och psalmen Den blomster tid nu kommer avslutade firandet på Moliden.

Årskurs sju och åtta tog sedan ett välförtjänt sommarlov medan avgångseleverna fortsatte firandet på skolan.