12 jun 2014 13:44

23 jan 2015 15:45

Strandskolan

Ett pampigt intåg inledde ceremonin i Garnisonskyrkan där Strandskolans samtliga elever firade sin skolavslutning. För en del väntar det allra första sommarlovet för andra var det ett avsked då de nästa år börjar på högstadiet.

Kyrkan var fylld av förväntansfulla och festklädda elever och besökare. Att det nu nalkas sommar märktes inte minst på repertoaren då eleverna framförde sånger som Pippis Sommarvisa och Vi har pluggat färdigt. Årskurs sex firade sin sista skolavslutning på Strandskolan med melodin Det ska vara gott att leva där Oscar Winroth och Karl Irenheim bjöd på solosång.

Ett pampigt intåg inledde ceremonin i Garnisonskyrkan där Strandskolans samtliga elever firade sin skolavslutning. För en del väntar det allra första sommarlovet för andra var det ett avsked då de nästa år börjar på högstadiet.

Kyrkan var fylld av förväntansfulla och festklädda elever och besökare. Att det nu nalkas sommar märktes inte minst på repertoaren då eleverna framförde sånger som Pippis Sommarvisa och Vi har pluggat färdigt. Årskurs sex firade sin sista skolavslutning på Strandskolan med melodin Det ska vara gott att leva där Oscar Winroth och Karl Irenheim bjöd på solosång.