13 jun 2014 16:13

23 jan 2015 15:45

Sista kvällen med gänget

EXAMEN:

I torsdags avslutade niondeklassare från Carl Johanskolan examensdagen med en riktig festkväll.

Middagen inleddes med att kökschefen, Ingegerd Eklund, presenterade menyn för gästerna. Under sittningen delade studie- och yrkesvägledare, Patrik Clausén ut presentkort till elever som uppvisat goda studieresultat. Till främste elev i SO-ämnena utsågs Elin Perströmer.

– Våga följa era drömmar och lita till er förmåga, ni kan bli vad ni vill. Med den uppmaningen avslutade rektor, Henrik Franzén middagen och önskade eleverna lycka till i framtiden. Till sist sprang eleverna ut på skolgården där de möttes av stolta anhöriga som väntade med blommor och hyllningar.

Middagen inleddes med att kökschefen, Ingegerd Eklund, presenterade menyn för gästerna. Under sittningen delade studie- och yrkesvägledare, Patrik Clausén ut presentkort till elever som uppvisat goda studieresultat. Till främste elev i SO-ämnena utsågs Elin Perströmer.

– Våga följa era drömmar och lita till er förmåga, ni kan bli vad ni vill. Med den uppmaningen avslutade rektor, Henrik Franzén middagen och önskade eleverna lycka till i framtiden. Till sist sprang eleverna ut på skolgården där de möttes av stolta anhöriga som väntade med blommor och hyllningar.

  • Henrik Beck-Friis