03 jul 2014 12:08

23 jan 2015 15:46

Grävmaskin genom slussen i Forsvik

SPECIALTRANSPORT

En verklig specialtransport passerade Forsviks sluss på onsdagsförmiddagen, då en ponton med en stor grävmaskin lyftes upp i slussen. Det blev en spännande slussning när pråmen med grävmaskinen passerade med ett frimärkes marginal vid slussportarna för att sedan fortsätta genom sågdammen ut mot Viken. Där ska den utföra arbeten med ett antal stenkistor.

En verklig specialtransport passerade Forsviks sluss på onsdagsförmiddagen, då en ponton med en stor grävmaskin lyftes upp i slussen. Det blev en spännande slussning när pråmen med grävmaskinen passerade med ett frimärkes marginal vid slussportarna för att sedan fortsätta genom sågdammen ut mot Viken. Där ska den utföra arbeten med ett antal stenkistor.