07 aug 2014 06:00

23 jan 2015 15:48

Lasse Holm till missionskyrka

Efter att ha varit ett av dragplåstren vid den sista allsångskvällen så gästar Lasse Holm missionskyrkan i Mölltorp på söndag kväll.

Elimförsamlingen i Mölltorp har bjudit in Lasse Holm till kvällens gäst under temat; Nyfiken på. Lasse som är en rikskändis från bland annat Diggiloo kommer att berätta om sitt spännande liv, som bland annat innehåller uppförandet av Lasse Holm-skolan i Colombia. Insamling och skolbygge skedde av Ankarstiftelsen i samarbete med Lasse. En intressant kväll utlovas i Missionskyrkan, Mölltorp.

Elimförsamlingen i Mölltorp har bjudit in Lasse Holm till kvällens gäst under temat; Nyfiken på. Lasse som är en rikskändis från bland annat Diggiloo kommer att berätta om sitt spännande liv, som bland annat innehåller uppförandet av Lasse Holm-skolan i Colombia. Insamling och skolbygge skedde av Ankarstiftelsen i samarbete med Lasse. En intressant kväll utlovas i Missionskyrkan, Mölltorp.

  • Lennart Strömberg