11 sep 2014 16:51

23 jan 2015 15:50

Mycket pengar cyklades in

VÄLGÖRENHETSLOPP: Behållningen gick till Barndiabetesfonden

20 450 kronor samlades in i samband med cykelloppet Bottensjön runt. Pengar som oavkortat skänktes till Barndiabetesfonden.

Cykelloppet gick för andra gången och arrangeras av eldsjälen Cezary Zdunek från företaget Brodit AB med god hjälp från Maria Larsson på Infocenter Karlsborg. Barndiabetesfondens lokalförening Skaraborg var i år med som medarrangör och alla insamlade pengar gick oavkortat till Barndiabetesfonden.

Runt 100 cyklister genomförde loppet, alltifrån de snabbaste tävlingscyklister, till de som tog sig god tid att äta glass och fika under loppet. Cezarys drivkraft är att man borde hjälpa varandra mer, att frisksporta som man mår bra av och samtidigt dra in pengar till ett välgörande ändamål är den perfekta kombinationen anser han. Målet är att cykelloppet nästa år ska locka dubbelt så många deltagare och därmed ge ännu mer pengar till Barndiabetesfonden.

Cykelloppet gick för andra gången och arrangeras av eldsjälen Cezary Zdunek från företaget Brodit AB med god hjälp från Maria Larsson på Infocenter Karlsborg. Barndiabetesfondens lokalförening Skaraborg var i år med som medarrangör och alla insamlade pengar gick oavkortat till Barndiabetesfonden.

Runt 100 cyklister genomförde loppet, alltifrån de snabbaste tävlingscyklister, till de som tog sig god tid att äta glass och fika under loppet. Cezarys drivkraft är att man borde hjälpa varandra mer, att frisksporta som man mår bra av och samtidigt dra in pengar till ett välgörande ändamål är den perfekta kombinationen anser han. Målet är att cykelloppet nästa år ska locka dubbelt så många deltagare och därmed ge ännu mer pengar till Barndiabetesfonden.