08 okt 2014 17:03

23 jan 2015 15:51

Hård kamp om mästartiteln

MÅ BRA-VECKA: Molidens mästare

I tisdags kväll avgjordes vem som under det närmsta året får titulera sig Molidens mästare 2014. I hård kamp mot sju andra deltagare blev det slutligen Pontus Staudinger som tog hem segern.

Det var för andra året i rad som tävlingen anordnades. I fyra delmoment; 50 meter simning, dips (styrkeövning), balans/styrka på bom och träffsäkerhet med liten boll, gick så slutligen fyra deltagare vidare till finalen, vilken bestod av 400 meter löpning på Molidens utomhusbana.

Final i ösregn

I mörker, blåst och ösregn genomfördes kampen mellan de fyra finalisterna Pontus Staudinger, Daniel Kindbom, Ted Nicklasson och Antar Abdullahi, under ivrigt påhejande av respektive supportrar. Inget kunde dock hindra Pontus Staudinger, till synes helt opåverkad av väder och vind, att snabbast ta sig över mållinjen.

Totalt i tävlingen samlade han ihop 25 poäng. För denna fina insats mottog Pontus en glänsande pokal och under det kommande året kan han titulera sig som Molidens mästare 2014. Om ett år är det dags för en ny mästartävling.

Ansvarig för tävlingen var Henrik Ramhöj.

Det var för andra året i rad som tävlingen anordnades. I fyra delmoment; 50 meter simning, dips (styrkeövning), balans/styrka på bom och träffsäkerhet med liten boll, gick så slutligen fyra deltagare vidare till finalen, vilken bestod av 400 meter löpning på Molidens utomhusbana.

Final i ösregn

I mörker, blåst och ösregn genomfördes kampen mellan de fyra finalisterna Pontus Staudinger, Daniel Kindbom, Ted Nicklasson och Antar Abdullahi, under ivrigt påhejande av respektive supportrar. Inget kunde dock hindra Pontus Staudinger, till synes helt opåverkad av väder och vind, att snabbast ta sig över mållinjen.

Totalt i tävlingen samlade han ihop 25 poäng. För denna fina insats mottog Pontus en glänsande pokal och under det kommande året kan han titulera sig som Molidens mästare 2014. Om ett år är det dags för en ny mästartävling.

Ansvarig för tävlingen var Henrik Ramhöj.

  • Inger Andersson-Hultin