12 okt 2014 14:57

23 jan 2015 15:52

Badrock på Moliden

Så var det åter en Badrockdag/kväll på Molidens sportanläggning, fylld av aktiviteter där tävlingar, hobby, bad och musik blandades med lekfulla inslag på bland annat en hoppborg av ansenlig dimension.

Badrocken var uppdelad i två åldersgrupper där F-klass till Årskurs 9 disponerade eftermiddagen till klockan 19 medan nästa grupp från Årskurs 7 till 18 år fanns på plats under kvällen från 20.oo. Under eftermiddagen passade över 250 barn och ungdomar på att roa sig i bassäng och i de olika hallarna. Killarna gillade hoppborgarna alldeles extra, men det fanns även flickor med i hopptornen.

Det plaskade friskt i bassängen, där man också kunde få delta i tävling, prova på livräddning eller bada helt fritt med mängder av flytblock. Önskade man vila en stund fanns flera hobbybord, där man kunde tillverka små grejor av pärlor och papper samt titta in till en tv-spelhörna.

Att tävla i femkampen och bli Lilla Molidens mästare var också populärt, där mästaren detta år blev Alex Nuhanovil i hård konkurens.

Vad vore väl ett Badrock utan musik och när de äldre ungdomarna tog plats på Moliden bjöds det på Rock med inte mindre än fyra grupper, nämligen Ikaros, Öknen, Nory Dogs och Nangilina.

De bjöd den stora publiken på mängder av låtar i ungdomsvolym. Utöver musiken var det späckade programmet kvar under kvällen med bad och hoppborgar.

En dag när Kabyssen, Molidens sim- och idrottsanläggning, Må Bra och Studiefrämjandet arrangerade och Monica Spaudinger höll i mängder av trådar, för att få allt att fungera till allas förnöjelse och glädje.

Badrocken var uppdelad i två åldersgrupper där F-klass till Årskurs 9 disponerade eftermiddagen till klockan 19 medan nästa grupp från Årskurs 7 till 18 år fanns på plats under kvällen från 20.oo. Under eftermiddagen passade över 250 barn och ungdomar på att roa sig i bassäng och i de olika hallarna. Killarna gillade hoppborgarna alldeles extra, men det fanns även flickor med i hopptornen.

Det plaskade friskt i bassängen, där man också kunde få delta i tävling, prova på livräddning eller bada helt fritt med mängder av flytblock. Önskade man vila en stund fanns flera hobbybord, där man kunde tillverka små grejor av pärlor och papper samt titta in till en tv-spelhörna.

Att tävla i femkampen och bli Lilla Molidens mästare var också populärt, där mästaren detta år blev Alex Nuhanovil i hård konkurens.

Vad vore väl ett Badrock utan musik och när de äldre ungdomarna tog plats på Moliden bjöds det på Rock med inte mindre än fyra grupper, nämligen Ikaros, Öknen, Nory Dogs och Nangilina.

De bjöd den stora publiken på mängder av låtar i ungdomsvolym. Utöver musiken var det späckade programmet kvar under kvällen med bad och hoppborgar.

En dag när Kabyssen, Molidens sim- och idrottsanläggning, Må Bra och Studiefrämjandet arrangerade och Monica Spaudinger höll i mängder av trådar, för att få allt att fungera till allas förnöjelse och glädje.