11 nov 2014 13:13

23 jan 2015 15:53

En försmak av julen

För 54:e gången anordnar Folkdanslaget sin traditionella familjefest i julens tecken. Sång, dans och musik varvas med tombolor och tomtebesök.

Den 23 november är det återigen dags för Julblandning på Moliden. Folkdanslaget har uppvisning av traditionella danser och riksspelmannen Jon Sirén och Jane Pettersson bjuder på musik och sång. Som traditionen bjuder finns även tombolor med mat och hantverk samt försäljning av stora pepparkakshjärtan och ett chokladhjul.

Nytt för i år är en sånghörna för barn som får besök av en trollkarl och även tomten har lovat att komma till Moliden under eftermiddagen.

Den 23 november är det återigen dags för Julblandning på Moliden. Folkdanslaget har uppvisning av traditionella danser och riksspelmannen Jon Sirén och Jane Pettersson bjuder på musik och sång. Som traditionen bjuder finns även tombolor med mat och hantverk samt försäljning av stora pepparkakshjärtan och ett chokladhjul.

Nytt för i år är en sånghörna för barn som får besök av en trollkarl och även tomten har lovat att komma till Moliden under eftermiddagen.

  • Anneli Malm