21 nov 2014 17:26

23 jan 2015 15:54

Kanel och Kanin hälsade på

Biblioteket förvandlades till en sandstrand där Kanel och Kanin lekte och funderade över stort och smått.

Barnteatern Kanin och Kanel bygger på Ulf Starks bilderböcker med samma namn och framfördes av teater Pelikan. Kanel och Kanin grävde i sanden, blåste i ballonger och funderade över hur mycket som fick plats i hjärnan eller vad man skulle sitta på om man inte hade en stjärt. Runt 65 barn kom för att se föreställningen som arrangerades i samarbete med biblioteket, Rädda Barnen, Riksteaterföreningen i Karlsborg, Svenska kyrkan, Familjecentralen och Folkhälsorådet.

Barnteatern Kanin och Kanel bygger på Ulf Starks bilderböcker med samma namn och framfördes av teater Pelikan. Kanel och Kanin grävde i sanden, blåste i ballonger och funderade över hur mycket som fick plats i hjärnan eller vad man skulle sitta på om man inte hade en stjärt. Runt 65 barn kom för att se föreställningen som arrangerades i samarbete med biblioteket, Rädda Barnen, Riksteaterföreningen i Karlsborg, Svenska kyrkan, Familjecentralen och Folkhälsorådet.

  • Anneli Malm