25 nov 2014 06:00

23 jan 2015 15:54

Dags för skyltsöndagen

HANDELN: Julen närmar sig

På söndag eftermiddag är det julskyltning.

Mölltorpskolan bjuder på luciatåg, det blir tomteparad med Loppa på stiftet, sång och musik av lokala artister och Jon Sirén spelar i butikerna. Nytt för i år är ett framträdande av dansgruppen The Femme Collection. Tomten kommer på besök som barnen kan lämna sina önskelistor till. Innehåller de namn och telefonnummer utlovas att något roligt ska hända. Som vanligt är det också julmarknad och extra öppet i butikerna.

Mölltorpskolan bjuder på luciatåg, det blir tomteparad med Loppa på stiftet, sång och musik av lokala artister och Jon Sirén spelar i butikerna. Nytt för i år är ett framträdande av dansgruppen The Femme Collection. Tomten kommer på besök som barnen kan lämna sina önskelistor till. Innehåller de namn och telefonnummer utlovas att något roligt ska hända. Som vanligt är det också julmarknad och extra öppet i butikerna.

  • Anneli Malm