03 dec 2014 13:06

23 jan 2015 15:55

Julstämning på Karlsborg Fästning

Granarna är smyckade och allt är klart för Julstämning på fästningen, nu på lördag

Det är 22- året som den populära Julstämningen går av stapeln på fästningen. 60-talet utställare finns på plats varav en tredjedel är nya för året. Slöjd, mathantverk och närproducerat av högsta kvalité finns i de trolska valven och på museet finns kaffe, lussekatt och pepparkaka samt flera aktiviteter. Även vid Soldathemmet är det Julstämning med ärtsoppa och julsmörgås och naturligtvid gemenskap. Julstämningen innehåller även ett julprogram uppe i Garnisonskyrkan, där Orgelkonsert, Gospelkör, stipendieutdelning samt Julkonsert med Hemvärnets musikkår ingår. Arrangörer är Fästningsmuseet, K3 och Soldathemmet

Det är 22- året som den populära Julstämningen går av stapeln på fästningen. 60-talet utställare finns på plats varav en tredjedel är nya för året. Slöjd, mathantverk och närproducerat av högsta kvalité finns i de trolska valven och på museet finns kaffe, lussekatt och pepparkaka samt flera aktiviteter. Även vid Soldathemmet är det Julstämning med ärtsoppa och julsmörgås och naturligtvid gemenskap. Julstämningen innehåller även ett julprogram uppe i Garnisonskyrkan, där Orgelkonsert, Gospelkör, stipendieutdelning samt Julkonsert med Hemvärnets musikkår ingår. Arrangörer är Fästningsmuseet, K3 och Soldathemmet

  • Lennart Strömberg