08 dec 2014 11:11

23 jan 2015 15:17

M avslutar samarbete inom alliansen

KARLSBORG

Moderaterna har sagt upp överenskommelsen om valtekniskt samarbete med C, FP och KD under mandatperioden. Anledningen är att oppositionens budgetförslag antogs under senaste kommunfullmäktige. Nu förs diskussioner om ett samarbete med Socialdemokraterna.

– Karlsborg befann sig redan i november i samma situation som riksdagen är i dag. Det är en besvärlig situation. Det är tråkigt när man inte får gehör för sin budget men det gäller att hitta långsiktiga stabila lösningar inte minst för samhället Karlsborgs kommun, säger Bo Waller (M).

– Karlsborg befann sig redan i november i samma situation som riksdagen är i dag. Det är en besvärlig situation. Det är tråkigt när man inte får gehör för sin budget men det gäller att hitta långsiktiga stabila lösningar inte minst för samhället Karlsborgs kommun, säger Bo Waller (M).

  • Anneli Malm