11 dec 2014 17:18

23 jan 2015 15:55

Fick stipendier från Nils Östers stiftelse

I samband med Julstämning på fästningen skedde utdelningen av stipendier ur Nils Östers stiftelse till fyra ungdomar inom musikens område.

1998 beslutade den nu bortgångne Nils Öster att starta en stiftelse för att belöna förtjänta studerande ungdomar från Karlsborgs kommun. Årets stipendiater blev Ellinor Settergren, Ante Stattin Gustavsson, Tilde Tengman och Sanna Lodin, samtliga lovande förmågor med sång och musik som det stora intresset. Årets stipendiater mottog var sin penningsumma om 3600 kronor samt ett diplom och minnestallrik av Göran Öster, son till stiftelsebildaren.

1998 beslutade den nu bortgångne Nils Öster att starta en stiftelse för att belöna förtjänta studerande ungdomar från Karlsborgs kommun. Årets stipendiater blev Ellinor Settergren, Ante Stattin Gustavsson, Tilde Tengman och Sanna Lodin, samtliga lovande förmågor med sång och musik som det stora intresset. Årets stipendiater mottog var sin penningsumma om 3600 kronor samt ett diplom och minnestallrik av Göran Öster, son till stiftelsebildaren.

  • Inger Andersson-Hultin