26 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:56

Julgåva

HAGANÄSET: Bjöd på stämningsfull sång

Att ge av sitt överflöd så här i juletid behöver inte betyda att man ger bort materiella ting. Det tog Lisa Åberg, Frida Hultqvist, Tuva Nordström, Tilda Larsson, Emma Hederstedt och Maja Bruzell fasta på. De delade med sig av sina klingande stämmor för de boende på Haganäset. Julens sånger gav julstämning och som tack bjöd de boende på 29:an på varma applåder och julfika. Barnen fick högsta betyg och hälsades varmt välkomna tillbaka, minst en gång i veckan.

Att ge av sitt överflöd så här i juletid behöver inte betyda att man ger bort materiella ting. Det tog Lisa Åberg, Frida Hultqvist, Tuva Nordström, Tilda Larsson, Emma Hederstedt och Maja Bruzell fasta på. De delade med sig av sina klingande stämmor för de boende på Haganäset. Julens sånger gav julstämning och som tack bjöd de boende på 29:an på varma applåder och julfika. Barnen fick högsta betyg och hälsades varmt välkomna tillbaka, minst en gång i veckan.