29 dec 2014 16:22

23 jan 2015 15:17

Nyårskonsert på Casablanca

FILM

Årets nyårskonsert med Berlinfilharmonikerna sänds live på biograf Casablanca. Kvällen startar med mingel 45 minuter innan musiken startar. Den flerfaldigt prisbelönade orkestern består av 129 musiker från hela världen och gästas av den välmeriterade pianisten Menahem Pressler. Trots sina 89 år är han en fortfarande aktiv musiker som undervisar och ger konserter. Galan bjuder på några av den klassiska musikens mest kända stycken.

Årets nyårskonsert med Berlinfilharmonikerna sänds live på biograf Casablanca. Kvällen startar med mingel 45 minuter innan musiken startar. Den flerfaldigt prisbelönade orkestern består av 129 musiker från hela världen och gästas av den välmeriterade pianisten Menahem Pressler. Trots sina 89 år är han en fortfarande aktiv musiker som undervisar och ger konserter. Galan bjuder på några av den klassiska musikens mest kända stycken.