02 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:56

Turistbyrån bjuder in allmänheten

KARLSBORG: Temakvällar på Infocenter

Infocenter Karlsborg inbjuder allmänheten till temakvällar. Med start i slutet av månaden ges alla medborgare chansen att ställa frågor och träffa yrkeskunniga.

Med start den 29 januari påbörjar Infocenter Karlsborg en rad temakvällar utifrån olika ämnen. Tanken är att det ska finnas något för alla.

– Vi kommer ha kvällsöppet sista torsdagen i varje månad. De flesta gånger är vi här på turistbyrån. Det är gratis och man behöver inte anmäla sig innan, förklarar Maria Larsson, turist- och medborgarinformatör.

Brett utbud

Först ut är en afton med energirådgivning. Framåt våren kommer informationen inriktas i större utsträckning mot trädgård och koloni.

– Det ligger i tiden då. Det kommer finnas mycket kunskap här och vi hoppas att det kommer mycket folk. Vi försöker visa att vi är till för medborgarna. Förhoppningsvis blir det något som slår igenom så att vi kan fortsätta med det i höst, säger Maria Larsson.

Med start den 29 januari påbörjar Infocenter Karlsborg en rad temakvällar utifrån olika ämnen. Tanken är att det ska finnas något för alla.

– Vi kommer ha kvällsöppet sista torsdagen i varje månad. De flesta gånger är vi här på turistbyrån. Det är gratis och man behöver inte anmäla sig innan, förklarar Maria Larsson, turist- och medborgarinformatör.

Brett utbud

Först ut är en afton med energirådgivning. Framåt våren kommer informationen inriktas i större utsträckning mot trädgård och koloni.

– Det ligger i tiden då. Det kommer finnas mycket kunskap här och vi hoppas att det kommer mycket folk. Vi försöker visa att vi är till för medborgarna. Förhoppningsvis blir det något som slår igenom så att vi kan fortsätta med det i höst, säger Maria Larsson.

  • Frans Nilsson