20 jan 2015 14:51

23 jan 2015 15:57

Segerlycka för fotbollskillar

FOTBOLL: Bra spel i Stenstorp

En härlig helg med stor framgång för Karlsborgs kommuns fotbollspojkar har passerat. Två guld och en delad tredjeplats blev resultaten i BIK-cupen för Mölltorp/Breviks AIF:s och BK Trixs respektive lag.

Under söndagen spelades P 15-klassen där M/B AIF fick utkämpa en mycket hård och jämn kamp om förstaplaceringen.

Det slutade med att Tidaholms GoIF tog hem den men M/B AIF tog sig ändå vidare till semifinal som grupptvåa.

Matchen om finalplatsen spelades mot Grolanda som inte hade tappat en enda poäng i gruppspelet. En övertygande insats resulterade i två gjorda mål och noll insläppta och följaktligen en plats i finalen.

Värdiga segrare

Trix fick en tuff start på dagen men lyckades nå semifinal som grupptvåa. Väl där blev det kämpigt och Tidaholm tog ännu en seger. I finalen fick M/B AIF en drömstart genom en tidig ledning, som sedan utökades till två måls marginal. På slutet rann det in ett mål bakåt också, vilket inte sker ofta bakom den duktiga målvakten.

Det hindrade dock inte M/B AIF från att ta hem cuptiteln efter en perfekt kombination av skickligt försvarsspel och spets i anfallen.

– Vi spelade riktigt bra och vann rättvist, kommenterade M/B AIF:s lagkapten för turneringen, Fredrik Ekstrand.

Under söndagen spelades P 15-klassen där M/B AIF fick utkämpa en mycket hård och jämn kamp om förstaplaceringen.

Det slutade med att Tidaholms GoIF tog hem den men M/B AIF tog sig ändå vidare till semifinal som grupptvåa.

Matchen om finalplatsen spelades mot Grolanda som inte hade tappat en enda poäng i gruppspelet. En övertygande insats resulterade i två gjorda mål och noll insläppta och följaktligen en plats i finalen.

Värdiga segrare

Trix fick en tuff start på dagen men lyckades nå semifinal som grupptvåa. Väl där blev det kämpigt och Tidaholm tog ännu en seger. I finalen fick M/B AIF en drömstart genom en tidig ledning, som sedan utökades till två måls marginal. På slutet rann det in ett mål bakåt också, vilket inte sker ofta bakom den duktiga målvakten.

Det hindrade dock inte M/B AIF från att ta hem cuptiteln efter en perfekt kombination av skickligt försvarsspel och spets i anfallen.

– Vi spelade riktigt bra och vann rättvist, kommenterade M/B AIF:s lagkapten för turneringen, Fredrik Ekstrand.

  • William Åkerstedt